איך לא חשבנו על זה קודם: מתכון מפתיע למאפינס פיצה

מאפינס פיצה מלא בגבינה, ללא ספק יגרום לכם להרהר שוב לגבי הצורה בה אכלנו עד היום את הפיצה שלנו • צפו עכשיו במתכון הקליל ללא התפחה וללא לישה

16.05.17 11:30  כ' באייר תשעז
מאפינס פיצה? איך לא חשבנו על המתכון הזה קודם
  (צילום: www.purewow.com)

מתכון מפתיע למאפינס פיצה 

מאפינס פיצה מלא בגבינה, ללא ספק יגרום לכם להרהר שוב לגבי הצורה בה אכלנו עד היום את הפיצה שלנו. •מתכון ללא התפחה וללא לישה ובקיצור ללא עבודה מיותרת, שלא תרצו להפסיק להכין אחרי הפעם הראשונה.

מצרכים: 

3 כוסות קמח
1 כפית מלח
25 גרם שמרים טריים
1/4 1 כוסות מים בטמפרטורת החדר
למילוי:
1/2 1 כוסות רוטב עגבניות
1/2 1 כפיות אורגנו מיובש
1/2 1 כוסות גבינת מוצרלה / גבינה צהובה מגורדת
שמן זית

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח והמלח ולאחר מכן מוסיפים את השמרים ומערבבים עד לאיחוד החומרים.

2. יוצרים חור במרכז תערובת הקמח ויוצקים לתוכו את המים. מערבבים בכף העץ עד לשילוב החומרים לכדי בצק במרקם מדולל, אך לא יותר מידי דביק. אם התערובת דביקה, הוסיפו קמח בהדרגה וערבבו בעדינות.

3. משמנים קלות קערה בינונית ומעבירים לתוכה את הבצק. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך לילה (עד 12 שעות).

4.לאחר הקירור, מחלצים את הבצק מהקערה ומשמנים קלות את הידיים ומחלקים את הבצק ל-12 חתיכות, ומעצבים כל חתיכה למלבן בגודל 5X10 ס"מ.

5. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות, ומשמנים תבנית עם 12 שקעי מאפינס.

6. עובדים על כל חתיכת בצק באופן נפרד: מורחים 2 כפות רוטב עגבניות על כל מלבן, מפזרים אורגנו מעל ועליו את הגבינה המגורדת.

7. תופסים בפאה ארוכה של כל מלבן, ומגלגלים פנימה לרולדה מהודקת. מקפלים לשניים את הרולדה, ומניחים בשקע של התבנית כשהקצוות כלפי מעלה.

8. לאחר שכל שקעי התבנית ממולאים, מורחים שמן זית על קצוות הבצק העליונים, ואופים בתנור שחומם מראש במשך 20-25 דקות, עד שהבצק מזהיב והגבינה נמסה.

9. לאחר האפייה, מניחים בצד לצינון ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.

בתאבון!

==========================

מקור

כתיבת תגובה

הוספת תגובה - סרוגים
הדפסה

שם

נושא

תוכן

אין תגובות
הצג את כל התגובות