מתכון לנגיסי חזה עוף ברוטב טריאקי ביתי

מתכון לנגיסי חזה עוף ברוטב טריאקי ביתי

לגזור ולשמור: לא רק לארוחה, קבלו המתכון למנה שיכולה גם להפוך לנשנוש מהיר ומזין: נגיסי עוף ברוטב טריאקי בייתי

המתכון שיוציא אתכם משביזות יום א'
  (צילום: www.thegarlicdiaries.com)

מתכון לנגיסי חזה עוף ברוטב טריאקי 

לגזור ולשמור: לא רק לארוחה, קבלו המתכון למנה שיכולה גם להפוך לנשנוש מהיר ומזין: נגיסי עוף ברוטב טריאקי בייתי.

מצרכים:

2 נתחי חזה עוף, חתוכים לקוביות בגודל ביס
1/4 כוס רוטב סויה
1/4 כוס סוכר חום
2 שיני שום, פרוסות
1/4 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
מלח ופלפל שחור
2 כפות שמן צמחי
אופן ההכנה:
1. על אש בינונית-גבוהה מחממים מחבת גדולה בזמן שחותכים את העוף לקוביות(ניתן להשתמש גם בחתיכות שנותרו משבת).

2. מוסיפים את השמן למחבת, מחממים כמה שניות ומוסיפים את קוביות העוף. מתבלים במעט מלח ופלפל שחור (לא להגזים – רוטב הסויה מלוח ומלא בנתרן). מטגנים את העוף במשך 5 דקות רק עד לקבלת גוון זהוב.

3. מוסיפים את השום, רוטב הסויה, הסוכר החום והג'ינג'ר, מערבבים ומביאים לרתיחה תוך בחישה לעתים קרובות, עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך והעוף מצופה היטב. מפזרים מעל שומשום קלוי ובצל ירוק קצוץ ומגישים לצד אורז לבן.

====

מקור 

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו