להתראות לשביזות: מתכון לסלט סלמון בניחוח אסייתי

להתראות לשביזות: מתכון לסלט סלמון בניחוח אסייתי

אין כמו לפתוח שבוע עם סלט סלמון מרענן שיעביר את השביזות מגופינו ויעניק את כל מה שהגוף צריך בסלט אחד, שאפשר אגב להכין עם קצת יצירתיות גם מהדג שנשאר משבת

הסלט שיעביר לכם בקלות את שביזות יום א'
  (צילום: שטארסטוק)

מתכון לסלט סלמון בניחוח אסייתי

אין כמו לפתוח שבוע עם סלט סלמון מרענן שיעביר את השביזות מגופינו ויעניק את כל מה שהגוף צריך בסלט אחד, שאפשר אגב להכין עם קצת יצירתיות גם מהדג שנשאר משבת.

מנות: 5 | פרווה

מצרכים:
2 נתחי סלמון טרי
1 כרוב לבן
2 מלפפונים
חופן קשיו
2 כפות שומשום קלוי
חסה
לרוטב:
1 כף ג׳ינג׳ר מגורד
1 כפית שמן שומשום
2 כפות שמן זית
1 כף רוטב סויה
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה:
1. לאחר ניקוי נתחי הסלמון במים ולימון במשך רבע שעה,  חותכים לקוביות ומטגנים במחבת עם שמן זית חם על אש בינונית עד להשחמה. לאחר מכן מוסיפים רוטב סויה ומקפיצים במשך 5 דקות נוספות את הסלמון.

2.חותכים את הכרוב והחסה לרצועות, חוצים את המלפפונים לאורכם ובעזרת כפית מרוקנים את הגרעינים. חותכים לרצועות דקות וארוכות ומעבירים לקערת סלט גדולה.

5. מוסיפים לקערת הכרוב והמלפפונים את הקשיו והסלמון ומפזרים מעל את השומשום הקלוי.

6. מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים סמוך להגשה.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו