היום מותר לכם לחגוג: מתכון לפונדו שוקולד מריר

לכבוד יום השוקולד המריר, אין יותר כיף מפונדו שוקולד חם ומפנק עם כל המשפחה ביום קריר שכזה

10.01.17 10:42  י"ב בטבת תשעז
היום מותר לכם לחגוג: מתכון לפונדו שוקולד מריר
  (צילום: שטארסטוק)

מתכון לפונדו פירות ושוקולד מריר
לכבוד יום השוקולד המריר, אין יותר כיף מפונדו שוקולד חם ומפנק עם כל המשפחה ביום קריר שכזה. מה שיותר משמח בכל העניין שהפונדו קל להכנה וחוץ מהנאה רבה מכל ההכנה אין לכם יותר מידי עבודה כדי להכין לעצמכם 'מזרקת שוקולד' ביתית ומפנקת.

מצרכים:
פירות חתוכים להגשה: תותים, בננות, קיווי, פלחי תפוז חתוכים וכל מה שאוהבים.
200 גרם שוקולד מריר (לפחות 70% מוצקי קקאו).
200 מ"ל (או כוס) חלב
1/2 כפית תמצית וניל.

אופן ההכנה:
1. ממיסים את השוקולד עם החלב ותמצית הווניל בסיר קטן בבן מארי ומעבירים לכלי של מתקן פונדו. מערבבים היטב עד שהתערובת אחידה ומבריקה.
2. מניחים את כלי הפונדו מעל נר החימום.
3. לוקחים שיפודים קטנים ונועצים את הפירות וטובלים את הפרי בפונדו.

לבריאות!

==========

באדיבות ליטל פיינגרץ, דיאטנית קלינית בסטודיו סי

מצטרפים לדף הפייסבוק של סרוגים ונשארים מעודכנים כל הזמן‎

כתיבת תגובה

הוספת תגובה - סרוגים
הדפסה

שם

נושא

תוכן

אין תגובות
הצג את כל התגובות