מתכון מהיר לפתיחת הצום

מתלבטים איך כדאי לפתוח את הצום? הנה מתכון קליל ומומלץ לפתיחת הצום

08.01.17 17:00  י' בטבת תשעז
מתכון מהיר לפתיחת הצום

מתכון לדג סלומון קריספי

מתלבטים איך כדאי לפתוח את הצום? הנה מתכון קליל ומומלץ לפתיחת הצום.

מנות: 4 | פרווה

מצרכים:
1 פילה סלמון במשקל 680 גרם, עם עור
מלח ים
שמן זית
לרוטב:
1/4 כוס שמן זית
3 כפות עלי פטרוזיליה קצוצים
2 כפות עלי שמיר קצוצים
1 שן שום קטנה, קצוצה דק
אופן ההכנה:

1. חותכים את פילה הסלמון ל-4 חלקים שווים, ומפזרים מעל מלח.

2. במחבת גדולה, עדיף מברזל יצוק, מחממים מעט שמן על אש גבוהה, מוסיפים את הסלמון כשהעור כלפי מטה, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהעור הופך לפריך, במשך כ-5 דקות. מכסים את המחבת ומבשלים במשך דקה נוספת או שהופכים את הדגים ומבשלים ללא מכסה.

3. הכנת הרוטב: בקערה קטנה, מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב ומתבלים במלח.

הצעת הגשה: מומלץ להגיש את הסלמון חם עם זילוף רוטב עשבי תיבול מעל לצד פירה או תפו"א אפויים

 

מצטרפים לדף הפייסבוק של סרוגים ונשארים מעודכנים כל הזמן‎

כתיבת תגובה

הוספת תגובה - סרוגים
הדפסה

שם

נושא

תוכן

אין תגובות
הצג את כל התגובות