יש חיים מחוץ לסופגנייה: מתכון לרושטי
עדין לא התחלנו את חנוכה וכבר נמאס לכם מהסופגניות? קבלו מתכון ללביבות שוויצריות של השף אסף גרניט
מתכון לרושטי – לביבת תפוחי אדמה שוויצרית
עדין לא התחלנו את חנוכה וכבר נמאס לכם מהסופגניות? קבלו מתכון ללביבות שוויצריות של השף אסף גרניט.
מצרכים:
3 תפוחי אדמה
חצי כוס חמאה מזוקקת או רבע חמאה רגילה
מלח ופלפל לפי טעם
כפית זרעי כוסברה טחונים
הוראות הכנה:
1.מגרדים את תפוחי האדמה על פומפייה גסה
2. מוסיפים זרעי הכוסברה ואת המלח והפלפל
3. מוסיפים את השמן והחמאה
4. מרפדים את תפוחי האדמה המגורדים, מיישרים ומהדקים היטב לקבלת קציצות יציבות
5. מטגנים שלוש דקות לכל צד, על אש נמוכה עד למצב קריספי ומגישים.
מומלץ להגיש עם עם שמנת חמוצה.
===============
המכון באדיבות השף אסף גרניט, יועץ אסטרטגי של רשת 'נעמן'
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו