חדש על המדף, צרכנות, תוכן שיווק

דפי בצק פילו לסיגרים קריספיים לטיגון ולאפייה – להכנה בקלי קלות

חברת 'תומר' משיקה דפי בצק פילו לסיגרים – מוכנים למילוי, ללא צורך בהפשרתם לפני השימוש

דפי בצק פילו לסיגרים קריספיים לטיגון ולאפייה – להכנה בקלי קלות
  תומר. דפי בצק פילו לסיגרים | צילום: עידו קימלוב

לא הספקתם לדאוג לכיבוד והאורחים בדרך? רוצים להכין ארוחה או קינוח בקלי קלות? אין כמו סיגרים קריספיים וטעימים לכיבוד מתוק או מלוח.

בעזרת דפי בצק פילו של 'תומר', המשווקים בטמפרטורת החדר, אפשר להכין מטעמים מהירים ונהדרים, ללא הצורך להמתין להפשרת הבצק. הבצק משווק בכמה צורות בהתאמה למתכון שרוצים להכין. 'תומר' מציעה דפי בצק פילו בצורת משולש, להכנה נוחה של סיגרים. עלי הבצק מוכנים לשימוש – רק נותר למלא אותם במילוי שאוהבים ולאפות. לחילופין אפשר לטגן את הסיגרים בשמן עמוק.

אפשר למלא את הסיגרים במגוון מליות, מלוחות או מתוקות, כגון בשר טחון עם ירקות, ירקות מוקפצים, פירה תפוחי אדמה עם עשבי תיבול, תערובת של גבינות לבנות ומלוחות, גבינה מתוקה עם צימוקים, תפוחי עץ עם קינמון וצימוקים, פטריות מוקפצות ועוד.

כשרות: פרווה, באישור הרבנות  הראשית לישראל ובד"צ "בית יוסף".

המחיר: 10.90 ש"ח (לאריזה של 330 גרם).

להשיג ברשתות השיווק.

סיגרים ממלואים | דפי פילו "תומר"

סיגרים ממלואים | דפי בצק פילו "תומר"

הצעות למתכונים מאת הבלוגרית לאה זוהר

סיגרים במילוי תפוחי אדמה וטונה

חומרים למלית

3 תפוחי אדמה בינוניים, מבושלים ומעוכים לפירה

1 בצל קטן, קצוץ ומטוגן מעט בשמן

2 קופסאות טונה, מסוננות ומפוררות

פלפל ומלח

1 ביצה

כף גדושה רוטב סויה

כף גדושה פטרוזיליה קצוצה

מכינים "דבק" – מערבבים כף קמח ורבע כוס מים קרים

חומרים לרוטב

5 כפות מיונז

1 כפית חרדל

2 כפו רוטב צ'ילי מתוק

1 כף רוטב סויה או טריאקי

אופן ההכנה

מערבבים את כל החומרים להכנת המלית ומקררים. ממלאים כל עלה סיגר ומגלגלים ומהדקים את הסיגר בנגיעת "דבק" מקמח ומים. מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הסיגרים. לחילופין, אפשר לאפות אותם בתנור למשך 15 דקות עד להזהבה. לפני האפייה מומלץ לרסס את הסיגרים במעט שמן. מערבבים את חומרי הרוטב ומגישים לצד הסיגרים.

סיגרים במלית תמרים, ביסקוויטים וקינמון

חומרים למלית

אריזת עיסת תמרים מגולענים

חצי כוס מים

100 גרם חמאה או שמן קוקוס

100 גרם שקדים גרוסים

2 כפות פירורי ביסקוויטים

חצי כפית קינמון

חומרים לסירופ

1 כוס סוכר חום בהיר

1 + חצי כוסות מים

שקית סוכר וניל

2 כפות דבש

כמה טיפות מיץ לימון

הוראות הכנה

מערבבים את כל חומרי המלית וממלאים את הסיגר. מטגנים בשמן עמוק או אופים במשך 15 דקות. לפני האפייה מומלץ לרסס על הסיגרים מעט שמן. להכנת הסירופ: מרתיחים את כל החומרים חוץ מהלימון והדבש. מבשלים עד להסמכה. מוסיפים את הלימון, מסירים מהאש ומקררים מעט. מוסיפים את הדבש ומערבבים. כשהסיגרים מוכנים מטפטפים עליהם מהסירופ.

כתיבת תגובה

הוספת תגובה - סרוגים
הדפסה

שם

נושא

תוכן

אין תגובות
הצג את כל התגובות