בישראל תאכל פיצה כמו באיטליה - סרוגים
חדש על המדף, צרכנות, תוכן שיווקי

בישראל תאכל פיצה כמו באיטליה

חדש מסוגת: קמח פיצה וקמח פוקצ'ה שפותחו על ידי השף ארז קומרובסקי

בישראל תאכל פיצה כמו באיטליה
  קמח פיצה וקמח פוקצ'ה של סוגת

סוגת ממשיכה להתמקצע בקטגוריית הקמחים ומשיקה קמח פיצה וקמח פוקצ'ה.

כמו שאר הקמחים בסדרה, המוצרים החדשים מיוצרים על ידי טחנות הקמח שטיבל ופותחו על ידי השף ארז קומרובסקי שמצא את הנוסחה המדויקת לייעודו של כל קמח: קמח לפוקצ'ה עסיסית ותפוחה וקמח לפיצה דקה וקריספית כמו מפיצרייה. הקמח נבדק בקפידה על ידי ארז קומרובסקי.

לדברי השף ארז קומרובסקי: "במשך שנים אמרו לנו שוב ושוב שהקמח שמיובא מאיטליה נותן תוצאות טובות יותר, ובכן הקמח פוקצ'ה של סוגת עולה על מה שמיובא לכאן ומתקבלת פוקצ'ה אוורירית כמו ענן. כמו כן, במהלך הפיתוח פיצחנו את הסוד האיטלקי לבצק פיצה. פיצה דקה כזו שמעלה בכם זיכרונות על פיאצה קטנה ומוצרלה טרייה".

כל אריזה מכילה 1 ק"ג.

להשיג ברשתות השיווק.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו