הנשנוש הטוב: מתכון ללחם מלא בהפתעות - סרוגים

הנשנוש הטוב: מתכון ללחם מלא בהפתעות

כנראה שזה הדבר הכי טוב שתוכלו לעשות מכיכר לחם, נשנוש שווה ומהנה שלא לוקח יותר מרבע שעה של הכנה. כיף וקליל לאירוח או לעוד ארוחת ביניים שאתם לא סגורים מה לאכול בה.

author-image
הנשנוש הטוב: מתכון ללחם מלא בהפתעות
  צילום מסך מתוך ערוץ היוטיוב Home Cooking Adventure

מתכון ללחם מפנק

כנראה שזה הדבר הכי טוב שתוכלו לעשות מכיכר לחם, נשנוש שווה ומהנה שלא לוקח יותר מרבע שעה של הכנה. כיף וקליל לאירוח או לעוד ארוחת ביניים שאתם לא סגורים מה לאכול בה.

מנות: 6-8 | חלבי

מצרכים:
כיכר לחם כפרי
100 גרם גבינה צהובה
100 גרם גבינת מוצרלה, פרוסה דק
1/3 כוס (70 גרם) חמאה מומסת
1/2 כוס בצל ירוק קצוץ (כ 4-5 גבעולים)
אופן ההכנה:
1.מחממים תנור ל 180 מעלות

2.חותכים בזהירות את כיכר הלחם לאורך ולרוחב, בלי לחתוך את החלק התחתון של הלחם.

3.מניחים את כיכר הלחם על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף. ומערבבים את הבצל עם החמאה.

4.מסדרים את פרוסות הגבינה בין החיתוכים בכיכר הלחם, ולאחר מכן יוצקים את תערובת החמאה והבצל לתוך החיתוכים עם הגבינה בכיכר הלחם.

5.מכסים בנייר כסף ואופים 15 דקות או עד שהגבינה שבכיכר הלחם נמסה.

ניסיתם בבית? שתפו אותנו איך יצא!

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו