פותחים עונה: מתכון לסלט קיסר עם אגסים

לרגל פתיחת עונת האגסים יובל בר-נר, "איש האגסים", מציג מתכון מפנק ובריא לסלט קיסר עם אגסים

פותחים עונה: מתכון לסלט קיסר עם אגסים

מתכון לסלט קיסר עם אגסים

לרגל פתיחת עונת האגסים יובל בר-נר, "איש האגסים", מציג מתכון לסלט קיסר עם אגסים. המומלץ לשומרי משקל ולסובלים מרמת סוכר גבוהה בדם.

מנות:3 | חלבי

מצרכים:
ראש חסה ערבית, מופרדת לעלים, שטופה ומיובשת
50 גרם שקדים פרוסים וקלויים
50 גרם גבינה כחולה (כמו רוקפור)איכותית מפוררת
שני אגסי אנג'ו פרוסים לפרוסות דקות או גפרורים

לרוטב:
שן שום גדולה כתושה
מיץ וקליפה מגורדת מחצי לימון גדול
5 כפות גדושות מיונז דל קלוריות
3 כפות שמן זית
3 כפות מים קרים
מעט מלח ופלפל

אופן ההכנה:
1.קורעים את עלי החסה לחתיכות בינוניות ושמים בקערה גדולה יחד עם האגסים
2.שמים את חומרי הרוטב בצנצנת ומנערים היטב עד קבלת רוטב אחיד
3.מתקנים עם מלח ופלפל לפי הטעם
4.יוצקים את הרוטב על החסה והאגסים ומערבבים בעדינות עד ציפוי
5.מעבירים לצלחות הגשה ומפזרים מעל גבינה מפוררת ושקדים קלויים ומגישים.

בתיאבון! ואל תשכחו לשתף אותנו איך יצא.

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע
תגובה אחת מיין לפי
1
למה תמיד התמונות לא מתאימות למתכון?!
מרים | 07-06-2017 11:18
במתכון שקדים ובתמונה אגוזים (דוקא נראה לי שיותר מתאימים).