מתוק בלב: מתכון לשוקולטה מרשמלו - סרוגים

מתוק בלב: מתכון לשוקולטה מרשמלו

כשהחורף עדין לא כאן ורק הרוח הקרירה עושה לנו חשק להישאר מתחת לשמיכה, משקה שוקולטה ביתי עם מרשמלו, יסדר לכם את כל הטעמים שאתם צריכים כדי להתעורר לשבוע מתוק במיוחד

מתוק בלב: מתכון לשוקולטה מרשמלו
  (צילום: שטרסטוק)

מתכון לשוקולטה עם מרשמלו

כשהחורף עדין לא כאן ורק הרוח הקרירה עושה לנו חשק להישאר מתחת לשמיכה, משקה שוקולטה ביתי עם מרשמלו, יסדר לכם את כל הטעמים שאתם צריכים כדי להתעורר לשבוע מתוק במיוחד.

מנות: 4-6 כוסות | חלבי

מצרכים:
1/2 ליטר חלב
3 כפות שטוחות קורנפלור
100 גרם(טבלה אחת) שוקולד מריר או לבן
2 כפיות ליקר שוקולד / קפה
1 מקל קינמון
קוביות מרשמלו

אופן ההכנה:
1. מערבבים את הקורנפלור עם מעט מים.
2. בפינג'ן (סיר עם ידית ארוכה), מרתיחים את החלב ומקל הקינמון. לאחר שהחלב כשהחלב רותח ומעלה קצף, מוסיפים לסיר את 3. הקורנפלור המדולל. מבשלים במשך 5-7 דקות, עד שהחלב הופך לסמיך.
4. מסירים את החלב מהאש ומוציאים את מקל הקינמון.
5. שוברים את השוקולד לקוביות, מוסיפים לסיר החלב ומערבבים היטב.
6. מוסיפים את הליקר לסיר  ומערבבים עד לקבלת מרקם סמיך מאוד.
7. מוזגים את השוקולטה לספלים אישיים, מקשטים בקוביות מרשמלו ומעט אבקת קקאו, מוסיפים כפית ומגישים.

ניסיתם בבית? ואהבתם? שתפו 

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו